Elérhetőségek

9028 Győr,
Fehérvári u. 118.Telefon: +36304016776
E-mail küldése

Szolgáltatások

Pedikűr, manikűr, műköröm

Nagyon fontos a szép és ápolt köröm az élet minden területén, hiszen a kezünk mindig szem előtt van. Sok múlhat körmeid ápoltságán egy állásinterjún, mivel köztudott, hogy az első benyomás már a leendő munkáltatóval való találkozáskor néhány másodpercen belül megszületik. Sokkal magabiztosabbnak fogod érezni magad ha körmeid is teljes fényükben ragyognak

Pedikűr

A bőr és a kezek ápolása mellett a lábak "karbatartása" sem elhanyagolható tényező.A láb főszerepet játszik az általános közérzet alakulásában, ezért is fontos a lábakat rendszeresen ápolni. Megérdemlik a figyelmet nemcsak esztétikai, hanem egészségi okból is, hiszen naponta nyolc-tízezer lépést teszünk meg velük.

Manikűr

A kézápolás fontos szerepet kap a társadalmi élet minden területén. A kezünkről megállapítható a korunk, egészségi állapotunk, milyen munkát végzünk, szorongóak, vagy kiegyensúlyozottak vagyunk -e. A kezek akarva- akaratlanul befolyásolják életünket, tehát a köröm és annak bőrének ápolása rendkívül nagy szerepet kap. A kéz bőrét éri a legtöbb ingerhatás. Óvni kell a hőingerek, mechanikai hatások, baktériumok, vírusok és gombák okozta fertőzési veszélyektől.

Műköröm

A műkörömmel könnyen együtt lehet élni, könnyű hozzászokni használatához és könnyen rabjává lehet válni annak a többletszépségnek, amit viselőjének nyújt. Tévhit az, hogy a műköröm roncsolja a saját körmöt, ellenkezőleg: egy jól elkészített műköröm engedi a saját körmöt erősebbé válni. Ha valakinek mégis volt már problémája a műkörömmel, ott kizárólag a műkörmös szakmai hibájáról, technikai problémáról lehet szó, érdemes ilyenkor műkörmöst váltani.


« Vissza az előző oldalra!
Adél kozmetika - Magyar