Elérhetőségek

9028 Győr,
Fehérvári u. 118.Telefon: +36304016776
E-mail küldése

Szolgáltatások

Fodrászat

A jól ápolt külsőhöz természetesen hozzátartozik a divatos frizura. Célunk a haj szépségének és egészségének mindenkori megóvása, az ehhez szükséges professzionális termékek szakszerű használatával, a személyiséggel harmonizáló frizura elkészítése. A hajakért Anett a felelős, a szolgáltatásokról a jobb oldali menü segítségével tájékozódhat. A fodrászatban a Matrix termékeit használjuk.

Matrix anyagok

A Matrix, Amerika első számú és Európa egyik vezető professzionális fodrászati termék gyártója. A Matrixot 1980-ban alapította Arnie Miller, egy olyan tehetséges fodrász, akinek a szakma minden fortélya a kisujjában volt. A kizárólag fodrászok számára létrehozott Matrix sikere egyszerűségében, érthetőségében, könnyen kezelhetőségében rejlik.

A Matrix hitvallása, hogy fodrászhoz menni többet jelent pusztán gyönyörű frizuránál...

Hajhosszabbítás

A hajfelvarrás/ragasztás az egyik leghumánusabb és legelterjedtebb hajhosszabbító eljárás. Ezt a technikát minden hajtípusra ajánljuk. A hajvarrás egyáltalán nem károsítja a hajat, megfelelő kezelés mellett. Hajnövéstől függően 2-3 havonta kell a hajfelvarrás műveletét megismételni.


« Vissza az előző oldalra!
Adél kozmetika - Magyar